петък, 26 ноември 2010 г.

Есенно и леко минорно

Здравейте, приятели и читатели.

Както знаете, фотокнигите, скрапбуукинга, снимките и тяхната обработка и изобщо работата с Photoshop  е моето хоби. Налага ми се обаче да се разделя с него за неопределен преиод от време, защото ангажираността ми  на работното място превърна хобито ми в непосилен за мен товар.
Това, разбира се, не означава, че никога повече няма да рамкирам, или правя книги, но за сега няма да приемам поръчки, ще ви показвам само нещата, които съм направила за себе си и семейството си.
Знам, че звуча леко минорно, но така и му отива на този мрачен есенен ден. Предполагам, че на пролет ще бъда отново по-свободна и ще имам възможността да възродя блога си. А до тогава - желая Ви прекрасна зимна приказка ( със или без сняг), много моменти на топлина и светлина, обич и блаогдарност.
Не ме забравяйте :)

7 коментара:

ранни записвания 2012 в Кушадъсъ каза...

направи всичко възможно да си превърнеш хобито в работа, пожелам ти успех с каквото и да се занимаваш

онлайн магазин за хранителни стоки каза...

Пролетта наближава и всички очакваме с нетърпение да възродиш блога! Както и да се върнеш към хобито, което надявам се не си забравила! Надявам се, че работата ти е донесла удовлетворение, за което да си заслужава да поизоставиш хобито за толкова дълъг период. Очаквам новини по темата :)

ароматизатори каза...

Пролет, пролет всичко се събужда тогава, прекрасно време за ново начало :)

Екскурзии Барселона каза...

Да направиш хобито си професия е изкуство. Photoshopa е доста интересно занимание, но си прав, че трябав да се насочиш и към по сериозно нещо.

парфюми каза...

Сега си на етап изчакване явно.Има време и пак ще започнеш да приемаш поръчки.Хубав блог.

Почивка в Турция каза...

Доста време мина, блога ми се стурва, че все още не е възстановен? Да не си на почивка?

Zhanina каза...

Ах, колко сте мили всички :)Имам някои идеи между другото :)