вторник, 19 януари 2010 г.

Януарски промоции на фотокниги

Напоследък имах доста ангажименти и публикуването на нови оферти в блога ми остана на заден план, но ето че от януари започвам отново да ви предлагам различни оферти за фотокниги.


В момента имам намаление за пет книги от 20 страници, 8 на 8 инча ( 20 на 20 см), което изтича на 11 февруари, всяка на цена от 25 лева с доставката. Тези книги биха били идеални да съберете всички спомени от изминалите Коледни и Новогодишни празници ( Например "Първата Коледа на нашето бебче"), или да направите подарък за нечий рожден ден или празник.



Другата още по-примамлива промоция е на десет книги от по 20 страници, размер 7 на 5 инча ( 18 на 13 см), всяка на цена от 16 лева с включена доставка. Този размер също е много интересен и подходящ да се съберат всички снимки от един празник, като същевременно изглежда много по-изискано и стилно от един обикновен фотоалбум. Офертата важи до края на февруари.

Имайте предвид, че след като оформя дизайна на книгите, ги изпращам да се печатат  чрез Артскау ( в Китай) и е необходимо около 3 седмици за доставка. Въпреки това за тези ниски цени чакането си заслужава.

Също така, ако поръчате повече от едно копие на една и съща книга, ще получите отстъпка.

Няма коментари: