четвъртък, 24 юни 2010 г.

Разпродажба на плажни артикули

Лятото вече е тук!
Ако и вас ви е хванала морската треска и нямате търпение да стегнете багажа за морето - тази оферта е тъкмо за вас!
Вижте някои от най-горещите оферти за плажни принадлежности този сезон!
При покупка на 2 артикула получавате 20 % от обявените цени!

четвъртък, 10 юни 2010 г.

НОВО от Artscow - тетрадка със спирала


От много време насам дебна интересна промоция, която да ви споделя и ето че днес се натъкнах на това: от Artscow  са пуснали нов продукт от колекцията stationery (или както ние му викаме по народно му  "канцеларски материали" :)) ) - тетрадка със спирална подвързия.
Кориците са от дебел картон, размерът е 5.5 на 8.5 инча (около 13 на 20 см грубо казано), а листовете са 50 , т.е цели 100 страници. Сайтът дава възможност да се избира между раирани, карирани или бели листове когато се изготвя дизайна.
Това, което ми хареса особено е, че не само предната корица може да се направи с наши снимки и дизайн, а още задната и двете вътрешни - т.е. цели 4 места за снимки.
Всичко това с доставката ще струва 14,90 лева - цена за нов продукт, та са пуснали промоцийка :)

Сега сериозно - ако имате някакво питане, не се колебайте да се свържете с мен.
Оу, пропуснах да отбележа, че аз смятам да си направя една тетрадка - ежедневник, на кориците с моята любима Здрач сагa ( предпочитам да са от първия филм, той си остава моя фаворит :) ) Предполагам, че снимките ще са нещо такова:


Разбира се, ще направя и със снимки на малкия ми син :) Вашите тетрадки могад да са с лика на вашите деца, любими хора, филмови или анимационни герои...каквото се сетите