петък, 26 февруари 2010 г.

Изтичаща оферта

 

Кратко напомняне за 10 свободни фотокниги 7 на 5 инча, купонът изтича на 4 март! Цената е само 16 лева за книга от 20 страници!
Ако ви липсват идеи с какво да напълните една фотокнига - може да погледнете анкетата на болга ми - там има някои предложения и варианти.

понеделник, 22 февруари 2010 г.

Мече със фототениска от Photobox

 

Ново! Ново! Ново!
( и страхотно между другото!)

Този път ви предлагам фотоподарък от сайта Photobox. Те също печатат със страхотно качество и въпреки, че цените им са малко по-високи от тези на китайския сайт, продуктите пристигат за около седмица. 
Това е нов продукт за тях и това мече се предлага със сваляема тениска, на която може да се отпечата всичко - снимка, колаж, рамка.
Размерът на мечето е 27 см (височина).
Цената му с пресонализирана снимка е 35 лева ( без доставката).
 

Всички обичаме сладки плюшени мечета, а когато на него сложим и любима снимка, това прави мечето уникален подарък, както за малки, така и за големи. Оригинално, нали!

събота, 20 февруари 2010 г.

Поздравителна картичка за татко

Исках да ви покажа какво скалъпих набързо за рождения ден на баща ми . Татко, въпреки, че няма и  милиарден шанс да четеш това - Честит рожден ден!
Използвала съм кита на Miss Honey - My father's son.

Представете си я сгъната :)



Ако искате и вие такива персонализирани и оригинални картички - знаете къде да ме намерите!

четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Фотокнига 60 страници


Аз продължавам с офертите на кравичката, не че са ми любимите печатари, просто много често пускат промоции.
Този път се отнася за книга от 60 страници и може да се избира между два размера - 8на8 инча и 12 на 12 инча. Първият съответно струва 55 лева , вторият 90 лева. 
Този формат, съдържащ толкова много страници позволява да се направи книга за някоя годишнина или като мемориал за живота или изкуството на даден човек.
Това би бил наистина прекрасен подарък.
Офертата изтича на 10 март.

понеделник, 8 февруари 2010 г.

Нова оферта за канваца от Artscow

Нова оферта за принт на снимка върху канваца ( материал, наподобяващ платно ) - този път в размер 11 на 14 инча ( или приблизително 28 на 35см). Цената на всеки първи е 27 лева, всеки следващ е 21 лева. Цената включва доставка.
Какъв по-добър начин да покажете на своите гости колко красиво е вашето дете, колко влюбени сте били на сватбата, колко приятни спомени имате от последната почивка....

петък, 5 февруари 2010 г.

Романтично ми е

Днес няма да ви занимавам с оферти за книги или календари, въпреки, че в момента има няколко доста горещи оферти, това ще го оставя за утре.
Днес ми е романтично. Знам,че пролетта още не е дошла и нито птичките са се разпели, нито пчеличките са се разлетели, още по-малко са се разцъфтели цветята. И това следва да докаже, че романтичното ми настроение не е предизвикано от това, което виждам, а от онова, което чувствам. 
ВЛЮБЕНА СЪМ! Обичам съпруга и детето си толкова много, затова събирам всеки спомен от всеки момент, прекаран с тях, искам дори когато не са до мен още веднъж да ги виждам, да ги усещам и да си спомням. 
Важно е да помним, да не забравяме. Понякога сме склонни да забравяме доброто, да го приемаме за даденост и да се оплакваме от злото, което ни обкръжава, от сивотата на деня. 
А колко малко ще ни струва една усмивка, един мил жест, една прегръдка за малкото човече, едно топло докосване за любимия. И някак си нещата започват да стават розови и романтични, дори малко захаросани.
Какво пък, аз обичам сладкото :)