четвъртък, 28 януари 2010 г.



5 принта с размер 8 на 10 инча за 8 лева!
Това означава, че всеки ви излиза по-малко от 2 лева ( само сравнете цената във фотостудиата). Освен това в цената е включена подготовка на изображенията, така че да добият оригинален вид.
Но за какво са ви тези принтове/снимки? Аз съм избрала 5 на които сме цялото семейство, превърнала съм ги в черно-бели картини и сега украсявт стената на хола у дома, дори без да са в рамка. Всички гости им се наслаждават, когато ги видят.

Единственият недостатък на офертата е,че важи за първите 2000 клиента, така че се възползвайте навреме. Наистина си заслужава!

понеделник, 25 януари 2010 г.

Подаръци за влюбени :)

Ако още се чудите какво може да подарите на любимия човек за празника на влюбените, ето няколко идеи:

* Да принтирате ваша обща снимка на канваца ( като платно на картина) с размер 12 на 18 инча за цена от 20 лева и след това да го рамкирате в най-близкото ателие. Това би бил хубав и оригинален декор за стена, дори и да не е за празника :) Нещо подобно:


* Да поръчате две сладки калъфки за възглавници за влюбени, с размери 18 на 18 инча, в който се побира една стандартна възглавница. Печатът е двустранен, а дизайнът може да бъде по-изискан или пък много пъстър, зависи от вас :) Цената за двете е 25 лева!




* Да поръчате за любимия мъж две вратовръзки ( с различен дизайн). Могат да се носят на някое по-свежарско парти, или ако са достатъчно дискретни, могат да се носят и на работа. Цената за двете е отново 25 лева, което е на цената на една вратовръзка по магазините!







вторник, 19 януари 2010 г.

Януарски промоции на фотокниги

Напоследък имах доста ангажименти и публикуването на нови оферти в блога ми остана на заден план, но ето че от януари започвам отново да ви предлагам различни оферти за фотокниги.


В момента имам намаление за пет книги от 20 страници, 8 на 8 инча ( 20 на 20 см), което изтича на 11 февруари, всяка на цена от 25 лева с доставката. Тези книги биха били идеални да съберете всички спомени от изминалите Коледни и Новогодишни празници ( Например "Първата Коледа на нашето бебче"), или да направите подарък за нечий рожден ден или празник.



Другата още по-примамлива промоция е на десет книги от по 20 страници, размер 7 на 5 инча ( 18 на 13 см), всяка на цена от 16 лева с включена доставка. Този размер също е много интересен и подходящ да се съберат всички снимки от един празник, като същевременно изглежда много по-изискано и стилно от един обикновен фотоалбум. Офертата важи до края на февруари.

Имайте предвид, че след като оформя дизайна на книгите, ги изпращам да се печатат  чрез Артскау ( в Китай) и е необходимо около 3 седмици за доставка. Въпреки това за тези ниски цени чакането си заслужава.

Също така, ако поръчате повече от едно копие на една и съща книга, ще получите отстъпка.