петък, 23 октомври 2009 г.

От снимка в картина

Големите снимки изглеждат чудесно на стената като картини. Неудобното е, ч е след като си вземете отпечатаната снимка, трябва да търсите рамка за стена, или поне начин за закрепяне.
Един от любимите ми продукти в Артскау е така наречения канвас - или платно - снимка, отпечатана на текстилно платно и опъната върху дървена рамка, заедно с аксесоари за закрепяне. Хем е вашата снимка, хем изглежда като истински нарисувано платно.
Страхотна оферта тече в момента - канвас със размер 8 на 10 инча (около 20 на 25 см.) струва 19 лева ( за всеки следващ цената е 16 лева )! Това е невероятна идея за подарък - тъй като може да бъде персонализирана по всякакъв начин - като календар, като ретро снимка, като няколко поредни табла за детската стая и какво ли още не.

Единствената лоша новина е, че цената важи за първите 1000 поръчки - аз вече се възползвах :) Иначе оригиналната цена е 45 лева.

Ето и моята рамка с платно ( направена с кит passionnement-toi-by-yaya ):







сряда, 21 октомври 2009 г.

Зън-зън-зън!

Май дочувам коледни звънчета...
По-скоро е новината за чудесните картички, които са пуснали от кравичката - 4на8инча ( или 10 на 20 см), персонализирани според вашия вкус, носещи вашето послание, с вашите снимки. Освен това всяка картичка идва с отделен плик, така че само трябва да надпишете адреса и - готово!
Помислете за всички роднини и приятели, които може да зарадвате с индивидуално оформено Рождествено послание.
Цената за 10 картички е 13 лева, за 20 - 19 лева. С проста сметка излиза, че струват около левче всяка - дори на пазара не може да намерите на такава добра цена.



Единственият недостатък на офертата е, че изтича на 25 октомври... Побързайте!!!
едит:
Към 28 октомври намалението още се хваща при финализирането на поръчката, така че ако искате да се възползвате от промоцията, попитайте ме дали още е валидна.

вторник, 20 октомври 2009 г.

Готови ли сте с коледните подаръци?

Ако все още се чудите какви подаръци да направите, то ето ви още една причина да изберете книга или календар - от сайта на Артскау уверяват,че изпратим ли поръчка до края на Ноември, то ще я получим навреме за Рождество ( или като компенсация ще получим една фотокнига 12 на12 инча, 40 стр.)

Така че - действайте!

неделя, 11 октомври 2009 г.

Визитки - календарчета за новата 2010

Още много горещи идеи за подаръци!!!
Направете си визитки с календар на гърба на хубава плътна хартия, пълноцветни , в стандартен размер -  красиви и най-вече уникални календарчета, които може да раздавате на приятели, роднини или колеги.
Ето само няколко идеи как може да изглеждат календари с вашето дете за новата година:

 Това е лицето:










а на гърба е календарчето.

Разбира се, могат да бъдат стандартен тип за визитки, това обаче няма да намали елегантността и уникалността им.

Показвам ви просто някои от примерните неща, които направих с рамки от jmdesigns. За всеки от вас ще е индивидуален проект.

И сега, най-добрата е цената: - 54 броя за 16 лева - това са само 0.30 лв за брой!

Офертата важи до края на ноември или до изричното й отменяне.

събота, 10 октомври 2009 г.

Календари за новата 2010 година

Вече е време да обмислите дали не искате през новата година от календара на стената да ви се усмихва вашето дете, вместо някое чуждо или пък (не дай си боже) някоя незнайна хубавица от рекламен календар.

Офертата е повече от примамлива - 12 месечен календар ( т.е. всеки месец е на отделна страница),на който може предварително да добавите вашите важни събития. Качеството на снимките, печата, спиралното подвързване и дебелината на хартията правят този календар прекрасен подарък за роднините.
Цената е само 20 лева, важи до края на октомври. Разбира се, при повече бройки има отстъпка.

петък, 9 октомври 2009 г.

Идеи за коледни подаръци

Ако сте от тези, които внимателно планират предстоящите празници, а не чакате до последната минута и не харесвате тълпите в магазините или опашките пред касите
Ако просто искате да зарадвате вашият съпруг, баща, брат...

тогава тази промоция е тъкмо за вас!!!

Голямо намаление на много мъжки аксесоари:
-портфейл от изкуствена кожа в две разновидности за 15 лева:
* 12 на 8.8 см


* 17 на 8.8 см



- ключодържател в три форми - хромиран и с емайлово покритие за дълъг живот
*кръгла и правоъгълна за 14 лева
размери на снимката 2.5 см в диаметър

размери на снимката 2 на 3 см

*и сърцевидна за 15 лева. ( размери на снимката 2.5 см на 2.5 см)


-отварячка за бутилки като ключодържател с диаметър на снимката 3,13 см за 14 лева


-елегантни квадратни ръкавели с площ на снимката 1,6 см за 25 лева



-нож за отваряне на писма (подходящ не само за мъже, разбира се) за 30 лева
размер на снимката 3.43 на 2.5 см, дължина на ножа 18.8см


ПОБЪРЗАЙТЕ, тъй като офертата е валидна до 20 октомври!

На есен с песен

Здравейте,
настъпи един от най-красивите сезони - цветен, пъстър, даващ поводи за още много игри сред опадали листа, както и романтични вечери на свещи.

В това лирично настроение отново се сещам за стотиците снимки от лятото, захвълени на хард диска или записани на някое CD, спотайващи се самотно, забравени вече от всички.
Защо да не си направите морска фотокнига - така морето ще е до вас на една ръка разстояние, дори вън да има натрупан метър сняг.

А и цената на книжката е много примамлива - 25 лева за 20 страници (+ опция за добавяне на още три в зависимост от броя снимки), ако си поръчате 2 - то цената общо за двете е 40 лева.